Survivor camp

Survivor camp

Survivor camp predstavlja avanturu jedinstvenog koncepta na čitavom Balkanu.

Nakon mnogo uspešno realizovanih standard kampova i avantura, rešili smo da ljudima ponudimo nesto sasvim novo i jedinstveno na ovim prostorima. Tako se rodila jedna sjajna ideja – Survivor camp. Naišli smo na opšte oduševljenje učesnika nakon prvog Survivor kampa, tada smo shvatili da radimo pravu stvar. Ovaj kamp vam nudi da kroz jedinstvene kreativne igre, edukativan i zanimljiv sadržaj doživite nezaboravnu avanturu i boravak u prirodi.

IVAN SAVIĆ – KREATOR SURVIVOR KAMPA
Konan i Larica

KONCEPT KAMPA

Svi učesnici kampa dele se na 4 – 6 plemena (Gorštak tabor vrši podelu)

Nakon podele i izbora poglavica, plemena se bore za pobedu kroz kreativno Survivor takmičenje a ujedno uživajuci u prirodi, kampovanju i druženju. “Borba plemena” je takmičenje zabavnog karaktera i tu je sa namerom da ovaj kamp učini zanimljivijim. Želimo da kroz kreativne igre steknete nova prijateljstva, naučite nove stvari i dobro se zabavite. Fokus kampa je na druženju i uživanju u prirodi.

Možete se prijaviti sami ili sa ekipom, mi ćemo vas svakako rasporediti u jedno od plemena. Naravno ako se prijavi grupa prijatelja, biće raspoređeni u isto pleme.

Nije vam potrebna nikakva posebna oprema kao ni iskustvo – dovoljna je želja za avanturom.

*Ukoliko nemate svoj šator, dobijate naš na korišćenje.

Kamp se održava na Kopaoniku (29. – 31. jul) 

Na svakom kampu vas očekuju različite igre i discipline, trudimo se da vam priredimo prijatno iznenađenje. Neke od igara su…

– Streličarstvo

– Kopljijada

– Vodena stihija

– Mozgalice i kviz

– Orijentiring

– Plemenski put (kreativan poligon sa zanimljivim preprekama)

– Pripremanje hrane na Survivor način

– Igre strpljenja

– Čvorologija

– Tajni zadaci

– Prva pomoć, pravljenje skloništa i bivaka

– Stari zanati

– Team building igre

– Plemenske zastave

KAKO DA SE PRIJAVIM?

Prijave se vrše putem mail-a gorstakserbia@gmail.com

Potrebno je poslati:

Ime i prezime

Kontakt telefon

Ukoliko još neko dolazi sa Vama napisati imena osoba (moguće je kasnije dopuniti ovo polje) 

Da li Vam je potreban šator ili imate svoj?

Da li dolazite u sopstvenoj režiji ili koristite organizovan prevoz?

Nakon poslatog mail-a kontaktiraćemo Vas u vezi daljih instrukcija i kompletiranja prijave.

ČESTA PITANJA

Da li sam spreman za ovo?

– Survivor kamp nije zamisljen samo kao izazov za vrhunske sportiste već kao avantura za osobe koje vole prirodu, druženje i nove uspomene. Nije potrebno da si supermen, nije potrebno da imaš iskustva (bar 50% na svakom kampu su totalni početnici) – nije potrebno da si u vrhunskoj kondiciji – dovoljno je da imaš želju za istraživanjem. Kamp je sačinjen od mnogo igara, a sigurni smo da je neka baš idealna za tebe. Neko je u odličnoj kondiciji, neko kida u kvizu i mozgalicama, neko je dobar strelac, neko dobar kuvar a neko odličan lider i poglavica… Kamp ti nudi mogućnost da iskoristiš ono u čemu si najbolji i tako pomogneš svom plemenu na putu ka pobedi.

Imam želju ali nemam opremu, mogu li na kamp?

Da, možeš! Gorštak ti nudi mogućnost rentiranja šatora i opreme potpuno besplatno. Dovoljno je da nam javiš da ne poseduješ šator.

Imate li organizovan prevoz?

Na kamp možeš doći u sopstvenoj režiji ili organizovanim prevozom. Organizovan prevoz možeš koristiti uz nadoknadu koja je povoljnija od standardne autobuske karte.

Šta se dešava u slučaju lošeg vremena ili ako sam sprečen/a da prisustvujem kampu?

Gorštak tabor zadržava pravo da usled loših vremenskih prilika odloži avanturu. U tom slučaju prijavu možeš da preneseš na bilo koji naredni termin kampa ili bilo koje druge Gorštak avanture. Isto važi i u slučaju da budeš sprečen/a da prisustvuješ kampu a prijavljen si na isti – Na ovaj način osigurali smo tvoju prijavu i izašli u susret svim plemenskim saborcima.

Mogu li doći u petak uveče, ne mogu uzeti slobodan dan?

Da, ukoliko dolaziš sopstvenim prevozom – možeš nam se pridružiti nakon radnog dana. Lokaciju kampa prosledićemo svim učesnicima koji dolaze sopstvenim prevozom.

Koliko prijatelja mi je potrebno da bi se prijavio/la?

Nije potrebno da se grupno prijavite, možeš se prijaviti sam/a ili sa koliko god prijatelja želiš. Svakako su svi učesnici raspoređeni u 4 plemena

Kako da se prijavim?

Dovoljno je da nas kontaktiraš putem vibera na 0677777317, na mail gorstakserbia@gmail.com ili u DM Instagram stranice gorstak_official, nakon toga prosledićemo ti sve informacije u vezi prijave

Gde se održava Survivor kamp?

Za sada Survivor kamp se održava na Kopaoniku. Trenutno radimo na podizanju još dva Survivor kampa, jedan na Staroj planini a drugi na Prokletijama.

KAJAPO PLEME

Koja plemena postoje na kampu?

KAJAPO PLEME (Lav)

KAVAHIVA PLEME (Bik)

OLMEKA PLEME (Vuk)

KOROVAJE PLEME (Sova)

ATAKAPA PLEME (Zmija)

KUSABO PLEME (Orao

ČVOROLOGIJA
SAVETNIK KOROVAJA PLEMENA

UKOLIKO IMAŠ BILO KAKVA DODATNA PITANJA, NE USTRUČAVAJ SE DA NAM PIŠEŠ – SVAKI PROFESIONALAC JE JEDNOM BIO POČETNIK

NOĆNA STRAŽA

PARTNERI SURVIVOR CAMP-a